Webshop

Winemoor… wat hebben we te bieden?


Tuinmeubilair (Teak)
Een groot assortiment degelijk en mooi tuinmeubilair vervaardigd uit Teakhout en/of eikenhout. Neem en kijkje op de site voor de verschillende modellen en maak een afspraak om hetgeen te bekijken in de showroom.

Plantenbakken
Plantenbakken in ‘ieder’ gewenst formaat gemaakt van massief eikenhout afkomstig uit de Winterswijkse bossen, 100% Winterswijks-product. De bakken zijn verplaatsbaar d.m.v. palletwagen en/of heftruck.

Beelden
De beelden zijn gemaakt van Gietijzer, Brons en Natuursteen. Het zijn zeer duurzame producten en blijven na aanschaf jarenlang uw tuin & terras en/of erf verfraaien.

Fonteinen
De fonteinen zijn van natuursteen, brons en/of gietijzer. Voor kleine tuinen en zowel voor in grote tuinen, maar ook voor binnenshuis zijn er fonteinen beschikbaar.

Bloempotten
De bloempotten en/ of bakken zijn gemaakt van gietijzer en natuursteen. Ze zijn ideaal voor in de tuin, maar ook voor binnen in huis en/of uw bedrijf. Van kleine tot grote exemplaren zijn leverbaar, eventueel inclusief beplanting.

Prielen/ Folley’s
Voor de grotere tuinen en buitenplaatsen en/of landgoederen zijn deze schitterende prielen en/of Folley’s een goede aanvulling op het gezellig buitenzitten en buitenleven in stijl.

Onze producten

Brons Gietijzer Natuursteen

Decoratie Dieren beelden Interieurdecoratie Waterfontein

Tuinmeubels Teakhouten meubels Priëlen

 

Resultaat 1–16 van de 122 resultaten wordt getoond